Malerarbejde

Hvis du står med en maleropgave, der ikke lige er til at udføre med en malerstang, kan det være, at vi kan udføre opgaven med erhvervsklatring.

Vi udfører opgaver, der ikke er til at nå for en traditionel maler. Ofte er det opgaver flere meter over jorden, men det kan også være malerarbejde utilgængelige steder, hvor man bliver nødt til at fire sig ned fra reb, for at komme til opgaven.

Malerarbejde fra reb er også et alternativ til stilladsarbejde. Der er en række fordele ved at vælge os til dit malerarbejde, fremfor at hyre et malerfirma og få opsat stilads.

Gode grunde til at vælge Rope Access

  • Det er billigere – der er ikke brug for leje af stillads eller mandskab til at opsætte / nedtage det.
  • Det er hurtigere – vi tager kun de malerredskaber og værktøj med, som vi skal bruge. Det gør os hurtige og lette.
  • Det er fleksibelt – uden stillads kan vi udføre opgaver flere steder på dit projekt, uden at skulle flytte stilladser rundt.
  • Det skæmmer ikke – i stedet for at have et grimt stillads stående, får I en sjov oplevelse, ved at se håndværkere arbejde på en anden måde.

Malerarbejde på Marmorkirken - ErhvervsklatringReparationer eller komplet maleropgave

Vi udfører både reparationer og større maleropgaver på utilgængelige facader med alle former for malerteknik. Vi har stor erfaring med almindelige flader, men også specialiserede opgaver. Vi arbejder bl.a. på skorstene, gavle, vindmøller samt bygninger i indre byer. Opgaver der ofte har krævet et stort arbejde alene med forberedelsen. Det resulterer i, at nogle opgaver udsættes, eller ignoreres, fordi der ikke findes en løsning, der står mål med prisen. Her er vi et alternativ, så du kan få udført din maleropgave nemt, hurtigt og billigt.

Relaterede opgaver

Vi har malere, som er uddannet i at arbejde fra reb. Det gør, at vi kan løfte alle opgaver, som malere normalt varetager. Vi renser og efterbehandler også eternit og skifertage. Vi forgylder og laver specialle maleropgaver.

Hvis du er i tvivl om vi er det bedste valg til din opgave, tager vi gerne en snak og giver et tilbud. Ring til Allan Halberg på 4059 2025, eller send os en mail på info@ropeaccess.dk.

Marmorkirkens tag - vedligehold med erhvervsklatring Marmorkirkens tag - Vedligehold med Rope Access