Rengøring

Når rengøring af facader eller svært tilgængelige steder i højden bliver for tidskrævende eller omkostningstunge, ender de med at blive udskudt.

Det er synd, for med arbejdsklatring kan du billigt, effektivt og nemt få rengjort de svært tilgængelige steder.

Ved at bruge Rope Access i stedet for stillads, kan vi nemmere komme rundt til besværlige steder. Vi er fleksible og kan nå flere områder i en bygning i løbet af en opgave. Det gør arbejdet billigere og samtidig mere effektivt.

Vores arbejde fra reb overflødiggør beskæmmende stilladser og andet udstyr, så du undgår gener hver gang du skal have gjort rent.

Rope Access.dk startede i 2002 med vinduespolering og rengøring af specielle områder som kerneydelse.

Igennem tiden har vi renset, poleret, vasket vinduer og rammer samt rengjort på mange forskellige konstruktioner herunder Avedøre Værket i 90 m, Bruuns Galleri i 30 m, Frøsiloer Islands Brygge 55 m, DR Byen TV Studiet Segment 2, Industriens Hus 25 m, Arkitekternes Hus 28 m, V Huset og 8 tallet Ørestaden 35 m, Ålborg Portland 55 m, Marmorkirken 60 m.

Variationen af de udfordringer vi har stået over for er meget lang, og Rope Access.dk har som det eneste firma med samme firmanavn og ledelse fra start og til nu, akkumuleret viden inden for arbejdsklatring uden sidestykke. Samtidig bør det nævnes at vi har haft 0 arbejdsulykker og sygefraværsdage som følge af mindre såvel større skader siden 2002.

Udover rengøring tilbyder vi også vinduespolering på vanskeligt tilgængelige steder. Der er penge at spare ved at lave en samlet pakke, når du alligevel skal have gjort rent. Vi kan både tilbyde engangsrengøring, men også fast rengøring så ofte der er behov for det.

Rengøring på vanskelige steder med arbejdsklatring Rengøring af vanskeligt tilgængelig facade - Erhvervsklatring - Arbejdsklatring