Vinduespolering

Vi pudser utilgængelige vinduer på store som små bygninger. Om det er en ny 20 etagers bygning til aflevering eller 3 panoramavinduer i en kunstnerlejlighed i Indre By, så kan du regne med at vi løser opgaven. Vi har siden 2002 haft vinduespolering som kerneydelse, og har gennem tiden udført opgaver på nye blandt andet bygninger under opførelse, kirker, kraftværker, skibe og indvendige lobbyer på større kontorbygninger.

Vinduespolering vanskeligt tilgængelige steder

Det kan også være et tag, hvor der kun kræves en faldsikringsløsning eller måske bare faldhindringsløsning.

Uanset opgaven, kan vi med arbejdsklatring komme frem og udføre opgaven.

På grund af vores fleksibilitet i vinduespolering, er vi et billigt alternativ til stilladser eller kraner. Det gør os også i stand til at nå vinduer placeret flere forskellige steder i løbet af en dag, i stedet for at være bundet til et område. En stor fordel, hvis der er tidspres eller et begrænset budget til at få pudset de sidste besværlige vinduer.Vinduespolering med Rapelling

Om det er afrensningsopgaver, vaskeanlægsopgaver med rent vand eller almindelige intervalopgaver er vi den rigtige klatrepartner. Til yderligere at optimere arbejdet fra reb, tog firmaets indehaver specialværktøjet Wagtail til Danmark i 2003.

Vinduespolering med Rope AccessVærktøjet har den fordel at det er en kombination af indvasker og skvish samt at selve skinnen kan rotere. Disse ting gør at arbejdet bliver udført hurtigere, med længere rækkevidde og med bedre ergonomi for klatreren.

Endvidere råder vi over en menneske- og materialehejs, Act Safe, der i mange situationer kan forkorte en opgave ganske betydeligt.

Rope Access.dk udfører også rådgivning til arkitekter i forbindelse med ankerbolt-dimensionering og -placering, samt materialevalg og rengøringsmetode.