Træpleje

Vi udfører sikker træpleje, beskæring og fældning af vanskelige træer.
Vi arbejder i hele København og Nordsjælland.

Træfældning

Vi interesserer os for træer, hvilket er et ekstra plus i tilgift til vores klatreuddannelse og årelange erfaring med træpleje. Fældning af træer udføres sikkert, professionelt og effektivt.

Store grene og stammedele nedfires skånsomt for mennesker og miljø nedenfor træet.

Vore medarbejdere er altid iført godkendt skæretøj, øjen- og høreværn. Alt udstyr er topmoderne, og vi opdaterer os hele tiden med ny viden om fældning – og beskæringsteknik.

De kan trygt lægge Deres træ eller træer i vores hænder.

Fældning af vanskelige træer

Fældning af vanskelige og farlige træer betyder at der er specielle forhold der skal tages hensyn til, det kan være huse, drivhuse, el-ledninger eller foreksempel veje, jernbaner eller andre trafikkerede områder, sådan at træet skal nedskæres i mindre stykker som skal hejses ned til jorden.

Til dette farlige og krævende arbejde kræves speciel uddannelse og stor erfaring; alle vores medarbejdere er uddannet på Skovskolen, og udfører et helt igennem professionelt arbejde, hvor sikkerheden er i top – det gælder både vores medarbejderes personlige sikkerhed, og sikkerhed for at huse, elledninger og andre installationer ikke skades.

Træbeskæring

Ved korrekt beskæring og formning vil træer kunne bestå i mange generationer og samtidig være kønne at se på. Der er ingen grund til at fælde et træ som skygger eller står tæt på huse, naboer eller elledninger, uden først at have overvejet en beskæring.

Beskæring/pleje bør udføres hver 2-3 år. På den måde kan vildskud, vanris, døde og uønskede grene beskæres hurtigt og uden skader på træet.

Vi beskærer små frugttræer såvel store bøge og egetræer, herunder kronereduktion, udtyndning, opstamning, styning.

Med Halberg Service/Rope Access.dk som partner kan de være sikker på at få en korrekt beskæring, som vil give træerne ny gejst på tilværelsen og en forøget levetid.

Vi er selvfølgelig forsikret mod skader på mennesker og ting

Ring 4059 2025  eller skriv og hør nærmere om priser og hvad vi kan gøre for netop jer. Uforpligtende tilbud og gode råd er en selvfølge.

Sidebar
allan@ropeaccess.dk 40592025